Παγκόσμια ημέρα «Αγκαλιάς»! «Θέλω να με πάρεις αγκαλιά.. Αγκαλιά.. Ξέρεις.. Είναι αυτό που τυλίγεις τα χέρια σου γύρω απο το σώμα μου.. Αλλά κρατάς την ψυχή μου». Υπάρχει ένα μέρος όπου η στεναχώρια, ο θυμός, ο φόβος, ο πόνος, η μοναξιά και η ανασφάλεια δεν έχουν θέση.. Εκεί θα βρείς την αγάπη, την ελπίδα, την αποδοχή και την ασφάλεια.. Μοναδικά συναισθήματα που ρέουν σε διπλή κατεύθυνση. Αυτό το μέρος ονομάζεται Αγκαλιά..


Όταν ο κόσμος της μόδας μιλά για Εβδομάδες Μόδας συνήθως πρωταγωνιστούν…

Όταν ο κόσμος της μόδας μιλά για Εβδομάδες Μόδας συνήθως πρωταγωνιστούν το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη ευρωπαϊκή πόλη που χτυπά η καρδιά της μόδας, Το Βερολίνο.

Δεν είναι μυστικό, βέβαια, ότι η Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου θεωρείται το “μαύρο πρόβατο” των Fashion Weeks, καθώς λέγεται ότι εκλείπει η καινοτομία και η ανάπτυξή της.
Το Βερολίνο, ωστόσο, δεν θέλει να γίνει ούτε Παρίσι, ούτε Λονδίνο, και παρόλο που η Εβδομάδα Μόδας βρίσκεται, ακόμη, στα πρώτα της βήματα από την ίδρυσή της, η ίδια η πόλη δείχνει τη δυναμική της.

Τεύχος 583:

Check it out and let me know what you think.

«Μεγάθυμη Έαρ Χρυσούν Γένους»
Ευτέρπη, 90×90 cm λάδι σε καμβά
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου δύο ημέρες πριν την «Διεθνή ημέρα Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη», παρουσιάζεται η πρώτη του ατομική έκθεση στη γκαλερί Artshot – Sophia Gaitani με τίτλο: «Μεγάθυμη Έαρ Χρυσούν Γένους». Εκτίθεται μια σειρά 9 ζωγραφικών έργων, λάδια σε καμβά διαστάσεων 90x90cm, εμπνευσμένων από τις 9 μούσες της αρχαιότητας. Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Γιώργος Ταξιαρχόπουλος, εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων.
Ο Athanas, κατά κόσμον Θάνος Παναγιώτου, προέρχεται από την Ελληνική θεατρική σκηνή, όπου ως κατασκευαστής θεατρικών σκηνικών για δεκαετίες στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα όπως τους Μανόλη Παντελιδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη, Σταμάτη Φασουλή, κ.α ενώ έχει εργαστεί για το Mega channel και άλλα τηλεοπτικά κανάλια σε σπουδαίες παραγωγές.
Τερψιχόρη, 90×90 cm λάδι σε καμβά
Στα έργα του, υπονοεί τις σκοτεινές σχέσεις μεταξύ των δυνάμεων του ασυνείδητου και της μυθολογίας που κατά τον Barthes μετατρέπει την ιστορία σε φύση, ενώ με σκωπτικό τρόπο διερωτάται στην εικονογραφία του και τολμά να σχολιάζει στις φιγούρες και τα περιβάλλοντα της φαντασίας του, το διφορούμενο για εκείνον νόημα των αφηγήσεων της παράδοσης με τις οποίες ανετράφει σε σχέση με το σήμερα.
«Οι 9 Μούσες, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Athana γιατί εγκωμίαζαν στα έργα τους την αρχοντική καταγωγή των Θεών. Ο ανατρεπτικός ζωγράφος αντιστρέφει στα έργα του αυτή την συνήθεια και τις τοποθετεί να εξυμνούν τον θνητό κόσμο, να είναι εμπλεκόμενες με την βάρβαρη λαϊκή μάζα και με τον τρόπο αυτό παίρνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημιουργός τον θείο ρόλο, τον ρόλο της Μούσας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιμελητής της έκθεσης στον κατάλογο της.

Event Information

Gallery artshot – Sophia Gaitani Λεμπέση 11, Ακρόπολη, Αθήνα  metro Ακρόπολη
Εγκαίνια: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 8 – 28 Νοεμβρίου 2018
Ώρες λειτουργίας: ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.00 – 20.30 ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00 – 17.00
Πληροφορίες: Τηλέφωνο 00306984135085, 00302114044311, artshot@sophiagaitani.gr , gaitani.sophia@gmail.comwww.sophiagaitani.gr
Οι αναδυόμενες με χρώμα….  Αυτό ονειρευόταν ο Tonne Goodman…

Οι αναδυόμενες με χρώμα….

Αυτό ονειρευόταν ο Tonne Goodman, ο Grace Coddington, ο Steven Meisel και η μεγαλοφυία που είναι ο John Galliano. μπορείτε να δοκιμάσετε το stringing πούλιες γύρω από το λαιμό σας με ένα μαντήλι.

Αρκετές συλλογές σχεδιασμένες έτσι ώστε να αναδεικνύουν το ξεχωριστό στιλ της κάθε γυναίκας, προσφέροντάς τους μία μεγάλη γκάμα επιλογών για τις καθημερινές …

Στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ οι πασμίνες, τα μαντήλια, τα φουλάρια και τα κασκόλ.

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κατά την περίοδο του Φθινοπώρου / Χειμώνα, τα μαντήλια, τα φουλάρια και οι πασμίνες παίρνουν την θέση που τους αξίζει στην κορυφή των αξεσουάρ. Κρατούν το σώμα και το λαιμό ζεστό, ενώ προσθέτουν στυλ και χρώμα στο ντύσιμο σας.

Στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ οι πασμίνες, τα μαντήλια, τα φουλάρια και τα κασκόλ θα έχουν oversize μέγεθος.

Ευχαριστω Versace, Gucci, Michael Kors, Armani …

Καλησπερα.

Ευχαριστω
Versace, Gucci, Michael Kors, Armani … καθώς όλο και περισσότεροι σχεδιαστές απαγορεύουν τη γούνα από τις συλλογές τους, οι faux κατασκευές των πολυτελή εξωτερικών ενδυμάτων έχουν γίνει τα νέα σύμβολα της πολυτέλειας και της αίγλης. Ο Isabeli Fontana παίζει.
Η εποχή του fashion είναι όταν οι σχεδιαστές, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ και οι κομμωτές δοκιμάζουν τις πιο περίεργες και κρυφά πιο σέξι εμφάνιση που μπορούν να φανταστούν
Η εποχή του fashion είναι όταν οι σχεδιαστές, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ και οι κομμωτές δοκιμάζουν τις πιο περίεργες και κρυφά πιο σέξι εμφάνιση που μπορούν να φανταστούν. Τα τα υπέροχα στυλ θα ζωντανέψουν ακόμα και την πιο βασική ενδυμασία, παίρνοντας το βλέμμα σας σε υψηλά επίπεδα.

Gold Digger

IMAGE GETTY
Ο σχεδιαστής: Maison Margiela
Gold Look: Bella Hadid έμπνευση με τεράστια δήλωση της εποχής χρυσαφένιες αποχρώσεις.

Renaissance Woman